resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 408
    mental açıdan zayıf bir oyuncu; genel olarak şut, pas ve çalım tercihlerini yanlış yapıyor. bununla beraber sonradan kazanılmayan, genlerinde olan iki özelliğe sahip. hem çok hızlı hem de çok çabuk bir oyuncu ki bir futbolcunun hızlı olmasıyla çabuk olması aynı şey değildir. maliyetini de düşündüğümüz zaman iyi bir transfer olduğunu söyleyebiliriz.

    adamın en büyük şanssızlığı ise keita'nın gönderildiği sezon takıma gelmiş olması ve oyun stilinin ona benzemesi... keita'yla kıyaslanmak sanıyorum ki hiçbir futbolcunun istemeyeceği, can sıkıcı bir durumdur. burada da zilyon defa yazdığım üzere keita'yı göndermek tam bir gerizekalılıktı fakat sunu anlamamız lazım ki keita'yı pino değil iki adnanlar gönderdi. pino da keita'nın bulunmadığı bir kadro için bence gayet makul bir tercih.

    umut ediyorum ki kendisi futbolu galatasaray'da öğrenen futbolcuların arasına katılır ve allah vergisi yeteneğini doğru bir şekilde kullanır. 18 eylul 2010 bucaspor galatasaray macinda görüldüğü üzere özellikle takımımız öndeyken rakip için fazlasıyla tehlikeli oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın