resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 406
    gol vuru$larini ve asistleri (son pas ta diyebiliriz) düzelttigi takdir de abul kader keita yi aratmayacak olan el mago dur. biribirilerine stil olarak bir hayli benziyorlar. fakat sürat konusunda pino sanirim bizim ex kara tren den daha hizli. patates tarlasinda* bile müthi$ ko$tu c.tesi günü* önümüzdeki hafta ibb macina asy zemininde neler yapabilecegini $imdiden merakla bekliyorum.

    keita nin son vuru$lari daha iyi idi. kasimpa$a ya attigi gol hala hafizalarda. ama onda da karakter yoktu! galatasaray futbolcusu degildi. yalandan yere yatmalar, yaygaralar, tahrik olup kontrolden cikmalar..

    henüz 1-2 mactir izleme firsatimiz oldu pino yu. 3-4 mac sonra hakkinda eminim daha saglikli yorumlar yapabilecegimiz ortam olu$acaktir.

    lakin, balon transfer degildir. bir potansiyeli oldugu barizi bir $ekilde ortadadir. umarim kendisine yeterince $ans verilir ve o da o $ansi gerektigi gibi kullanir.

    ayriyeten hayvani $utlari vardir. orhan ak i kisa süre abandone etmi$tir, ayni $ut u 5 dk. sonra bir daha cekse, knock-out edecek. böyle sert $urt ceken futbolcular her zaman icin avantajdir. rakip defans tirsar bir kere. 1-2 vurursun, sonra vurur gibi yapar, topu ceker, calimi basarsin veya araya pasi salarsin.

    i$ var bu cocukta, bekleyip görecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın