resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 800
    kimisine göre galatasaray ruhu, kimisine göre tuz ruhu. bana göre galatasaray ruhu değil ama tuz ruhu gibi bir yakıştırmada yapmayacağım. evet formasını seviyor, forması için bir şeyler yapmak istiyor, uğraşıyor. fakat galatasaray forması giymek için yeterli kriterler değildir. hele ki şuan oynamak istediğimiz futbol için. zeka desen evet zeki bir insan olduğu apaçık ortada ama futbol zekasının aynı düzeyde olduğunu düşünmüyorum. klasik türk futbolcusunda olan pozisyon bilgisizliği mustafa sarp'ta da var. eğer milli düzeyde günlük değil, kalıcı ve uzun vadede başarı isteniyorsa bu sorun halledilmeli.

    nadiren kaptırdığı top sonrası rakip futbolcu peşinden koştuğunu gördüm mustafa sarp'ın. nadiren dikine oynama amaçladığını gördüm. ve nadiren geriye değil sürekli ileriye oynamayı hedeflediğini gördüm. bu nadirlikler bir sezonda 3-4 maçta ortaya çıktı. benim mustafa sarp'ta gördüğüm tek olumlu şey bu formayı giyerken gözlerinin parladığı ve bir şeyler yapmak istemesi. bende şuan parçalı forma giyip ali sami yen'e, türk telekom arena'ya çıkmak istiyorum ama olmuyor. istemekle olmuyor, belli başlı özelliklerin olması lazım. milyonlarca insanın hayalindeki yerdeysen eğer, o insanların hayallerini yıkacak şekilde oynamak yakışmaz o forma altındaki insana.

    sonuç olarak, arda'nın iyileşip cana'nın formayı mustafa sarp'tan almasını can-ı gönülden bekliyorum. öğrencimiz çalışıyor fakat zeki değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın