• 12
    geçtiğimiz sezon bir gazetede okuduğum ve sizinle paylaşmak istediğim farklardır bunlar.

    1-galatasaray bir gelenektir.futbol gerçeği ağır basar.fenerbahçe'de ise türkiye gerçeği baskındır.

    2-fenerbahçeli posterini yatağının üzerine asar.odasının duvarları sarı-laciverttir.galatasaraylının ise,albümü vardır.saklar,çocuklarına bırakmanın kaygısını taşır.

    3-fenerbahçeli doğulur.galatasaraylı olunur.

    4-galatasaraylı satranç oyuncusudur.sadece kendininkileri değil,herkesin hamlelerini kollar.fenerbahçeli tavla oynar.kendi pulları herşeyden daha önemlidir ve bu biraz da körlük getirir.

    5-fenerbahçeli,tribünde yeri geldiğinde hüngür hüngür ağlamasını bilir.içtendir.galatasaraylı,gidip evinde ağlar.gururu herşeyden önce gelir.

    6-asya ve avrupa kadar uzak ama bir köprüyle birbirine bağlanacak kadar da yakındırlar.fenerbahçe,kadıköy'dür.her insanın olduğu ama kolay bulunmadığı.galatasaray;taksim.her şey karışıktır ama kolay bulunur.

    7-fenerbahçeli fevridir.takımına gücendiğinde ıslıklar ama maç sonunda hepsini bağrına basar.galatasaraylı ise birikir.sabırlıdır ama tepki koymaktan çekinmez.yeri geldiğinde kesip atar.

    8-"damarımı kesseler kanım sarı-lacivert akar" diyen fenerbahçeliye,şık takım elbisesinin üzerindeki altın rozeti gösterir galatasraylı.

    9-fenerbahçelinin babaları vardır,galatasaraylınınsa abileri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın