• 101
    değerli yazarlarımız;

    bildiğiniz üzere sözlüğümüzde gelenekselleşmiş olan maç zirveleri ve diğer organizasyonlar için yeni bir uygulama planlamaktayız. bu sayede; sözlükteki zirve organizasyonlarına bellirli bir standart getirmek, zirvelerin takibini kolaylaştırmak ve zirvelerle alakalı ayrıntılı bilgilere, resimlere vb. materyallere daha kolay ulaşılmasını amaçlamaktayız. bunun yanı sıra, sözlük ile ilgili konuların ortak gündeme gelmesi için herkesin fikir beyan etmesini randımanlı olarak sağlamak amacındayız.

    sözlükte büyük bir eksikliği giderecek, önemli bir ihtiyaca cevap verecek bu zirve uygulaması için, uygulamanın planlanma ve programlanma aşamalarında bizimle berber çalıcak arkadaşlara ihitiyacımız var. yeni uygulamamız için; grafik, kodlama, tasarım ve isim bulma aşamalarında değerli fikirlerinize danışmak istiyoruz. ayrıca her türlü istek ve önerilerinizi de bizimle paylaşabilirisiniz. bizlere pm yolu ile ulaşarak fikrinizi beyan edebilirsiniz.

    öneri ve fikirlerinizi, göndereceğiniz mesajın konu hanesine, ''yeni uygulama hk.'' yazarak göndermeniz değerlendirme açısından kolaylık sağlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın