resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 793
    yaptığı paslar,
    defansın önünde topu bir sağa bir sola dürtmesidir.
    yaptığı pres
    ne topa ne adama dokunmadan çalım yiyip üzerine bir de geri dönmeyip elleri belinde beklemesidir. gören de lincoln,misimovic sanıcak kendisini hani koşmuyor ama hücumda muhteşem sanki
    mücadele gücü,
    sıfırdır. adama nerden girmesi gerektiğini bilmez. örnek mi? 2009-2010 yılı kupa çeyrek finali sami yen deki maç. antalyaspor dan yediğimiz ikinci gol.

    forvete koşuları,
    saklambaç oynarmış gibi, ben bir yalancı koşayım da pas gelmese bile en azından hücuma destek vermiş olurum kafası.

    pino ya küfretmesi
    captano diyor ya, kewell fuck off dese herkes sevinir diye. ben de şöyle söyleyeyim o adam pino olmasa, arda olsa, kewell olsa, baros olsa ne bok diyebilir? hiç bir bok diyemez. pino yeni geldi ya. ilk maçı ya. direkt sindirmeye çalışıyor. mobbing yapıyor amerikalıların tabiriyle.

    yeniçerilerin en yeni elemanı olması

    ben bu adamın kamplarda saç kesme operasyonlarında bulunmasını sindiremiyorum. arda'yla ayhan'ı anlarım. arda altyapı çıkışlı, ayhan
    nerdeyse 10 yıldır takımda oynuyor. ulan emre aşık bile kenarda en fazla gülümseyerek izlerken sen nasıl en öne geçip goygoyculuk yapıyorsun. arda'ya ayhan'a yakın olayım da takımda oynamasam bile beni göndermezler, ekibin bir parçasıyım ayağı yapıyorsun di mi? ben bilmez miyim seni şark kurnazı mustafa.

    rijkaard'ın prensi

    rijkaard'a o kadar çok kızıyorum ki şu mustafa konusunda. yani eğer bu takımda böyle oynamaya devam ederse rijkaardla beraber o da gider. ben kendim anti-mustafa sarp timi kurmaya hazır olurum.

    sevmiyorum seni mustafa. mücadeleci oyuncu yalancı etiketin olmasa kimse de sevmez

    dua et kanatlarda oynamıyorsun yoksa kapalının küfürleri seni zaten şimdiye kadar çoktan sikertirdi!

    forza barış özbek
App Store'dan indirin Google Play'den alın