• 93
    ----alıntı----

    maçı yazmadan önce çok düşündüm. çünkü eleştirebileceğimiz o kadar çok şey var ki. ama dün o sahada oynayan futbolcuları eleştirmek bence çok büyük haksızlık olur. stadın adı izmir atatürk stadı... atatürk'ün adını verdiğiniz şu stadın hali nedir yahu ? hiç mi utanmıyorsunuz ! çim olmayan yerlere kesilmiş çimleri atmak nasıl bir mantıktır ? adımını atan kayıp düşüyor, atılan paslar son anda ters yöne dönüyor vs... ayrıca bu sadece dünkü maça özel bir durum değildi, süper ligdeki birçok takımın sahası bu halde. ne süper lig ama ! sen misimovicleri , niangları , quaresmalarını getirsen ne yazar...

    herneyse ne kadar yazılsa , çizilse de bu iş değişmeyecek. 4 mevsimi yaşayan ülkemizde şu an stadyumlar bu haldeyse , bu kesinlikle yönetimsel bir hatadır.

    rijkaard , geçen haftaki 11'de bir kaç değişiklik yaparak maça başladı. sabri'nin sakatlığında sağ bekte görev alan ve henüz hazır olmadığı için kötü bir görüntü çizen ali turan'ın yerine serkan kurtuluş , sağ açıkta elano blumer'in yerine juan pablo pino'yu tercih etti. yeni transferler misimovic ve insua ise geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ilk 11'de yerlerini aldı.

    ----alıntı----

    http://akilpiyadeleri.blogspot.com/...fta-bucaspor_19.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın