• 90
    bogdan tanjevic'ten bahsediyorum, 13. dev. bogdan tanjevic kolon kanseri, bir çoğumuz biliyor. ve kemoterapi görmesi gerekiyor. turnuva dolayısıyla kemoterapi seanslarını erteledi. kanser bir kişinin, seanslarını ertelemesinden bahsediyoruz. kendisine bu konuyla ilgili yöneltilen soruya verdiği cevap:

    "bu ülke bana güvendi. borcum var. bu ülke benim sorumluluğum, 6 senedir çabalıyoruz ve şimdi vazgeçmek, bırakıp gitmek olmazdı. şahsi konuları düşünme zamanı değil."

    ne denilebilir ki bunun üstüne. ne kadar büyük bir koç olduğunu, ne kadar büyük bir insan olduğu belli. teşekkürler koç, her şey için bir kez daha teşekkürler..

    kendisiyle başarı yakalayamadı milli takımımız bu turnuvaya kadar ama zaten amaç bu turnuvaydı. her açıklamada, hedef 2010 deniliyordu. başardı da. tüm sorunlara, tüm vızıltılara rağmen başardı tanjevic. federasyon da tanjevic'in hep arkasında durarak, önemli bir iş başardı.

    turnuvadan sonra geleceğim henüz belli değil demişti. milli takımla devam etmek tabii ki isterim diye devam etmişti. çocukları olarak görüyor basketçilerimizi. onlar da tanjevic'e 'baba' diye hitap ediyor zaman zaman.

    umarım bir an önce kurtulur hastalığından, başarılı bir tedavi süreci getirir. ve inşallah tedavisini ertelemesi bir sorun çıkarmamıştır. rüya takım kuruldu, sensiz olmaz 13. dev adam..

    http://jaimelesport.blogspot.com/.../2010/09/13-dev.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın