resim
Barış Özbek
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Karşıyaka
Yaş:38
Uyruk:Almanya
  • 746
    yalnız ayhan akman ve mustafa sarp ile öyle bir üçlü oluşturdular ki oynamayan kıymete biniyor. transfer politikamız son dakikada ne bulursan saldır modunda olmasaydı da, daha geçen senenin ortasında tamamen değişmesi gerektiği ortaya çıkan ortasaha silbaştan kurgulanıp, geri kalan yabancı ve yerli transferleri yeni ortasaha kurgusuna göre şekillenseydi. olaya tersten girince lorik cana yabancı sınırlamasına takılıyor ironik bir biçimde.

    barış'a dönersek; her zaman ayhan ve mustafa'dan fazla kızacağım adamdır barış. ayhan ununu elemiş bir adam, mustafa sarp'ın otuzunda başka bir oyuncuya dönüşmesini beklemek abes. barış ise 21-22 yaşından beri piyasada. yerinde saymasını bırak, gitgide geriliyor. bir futbolcunun kendini geliştirmesi için über yeteneklere sahip olmasına gerek yok. sadece basit oynamasını öğrenmesi bile kendine olan bakış açısını değiştirecekti. oysa ki denemiyor bile. rijkaard'ın eleştirilerine bile kulak asmıyor adam. rijkaard'ın yerini kaybediyorsun eleştirisine, yerimi kaybetmezsem barış özbek olamam ki gibi muhtemelen üzerine hiç düşünmediği bir cevap veriyor. iyi de barış, biz de barış özbek olma diye uğraşıyoruz ya.

    24 yaşında artık barış. mevkisi için hala genç sayılabilecek bir yaşta olabilir ama seviye atlamak için geç bir yaşta. anadolu turuna çıkmamak istiyorsa hocalarına biraz kulak versin. şimdilik umut bile vermediğini görse artık keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın