• 48
    --- alıntı ---

    maçın analizine hiç gerek yok doğrusu. amerika'ya 81-64 yenilmişiz, kimin umurunda. dünya için şampiyon amerika, bizim için ise şampiyon sizsiniz 12 dev adam!

    inanılmaz bir başarı, biraz burukluk var tabii ki herkeste, yenebilirdik bana göre amerika'yı. tam maça dengeyi getirecekken bomboş sayılardan yararlanamadık, ispanyol hakemin verdiği akıl almaz kararlar ve abd'nin bize göre daha dinç olması önemli etkenlerdi. kazanabilirdik, olmadı, canınız sağolsun!

    şu şöyle oynadı, şu şöyle hata yaptı gibilerinden konuşmaya hiç gerek yok, hepsi tek tek aslandı. türkiye sizinle gurur duyuyor. avrupa şampiyonası bizim olacak!

    bu arada kaptan hido dünya şampiyonası'nda en iyi beşte yer aldı. diğer 4 isim ise; teodosic, durant, scola ve kleiza. ayrıca durant, dünya şampiyonası'nın en değerli oyuncusu seçildi.

    son kez, sizlerle gurur duyuyoruz, bir kez daha teşekkürler bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için.

    tarihe geçtiniz 12 dev adam!

    hidayet türkoğlu, kerem tunçeri, cenk akyol, ender arslan, ömer aşık, semih erden, oğuz savaş, ersan ilyasova, ömer onan, sinan güler, barış ermiş, kerem gönlüm ve bogdan tanjevic! yaptığın fedakarlıklar için, takımı bu günlere getirdiğin için, her şey için teşekkürler koç, çok teşekkürler! (not: bu arada yarın tanjevic için bir yazı yazacağım)

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...9/sampiyonsunuz.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın