• 28
    --- alıntı ---

    kısa kısa;

    -maçta spikerin dediği bir şey dikkatimi çekti: "fenerbahçe ligimizin en az sarı kart gören takımı." bu takım değil miydi, 3 resmi maçta 3 kırmızı kart gören. tabi o maçtaki hakemler yabancıydı, unutmuşum.

    -kayseri'nin 1989 doğumlu, gutbetçi sol beki hasan ali kaldırım'ı çok beğendim. maç boyunca gitti geldi, orta açtı, bir hayli başarılıydı sol kanatta.

    - selim teber de günün iyilerindendi. çok koştu, mücadele etti. keza amisulashvili de öyle. çok iyiydi defansta, ayağına hakim bir futbolcu, oyunu iyi açıyor. kayseri güzel transfer yapmış.

    - fenerbahçe'de alex ile yobo'nun çıkması, üstüne selçuk'un stoper oynaması takımı bozdu biraz, doğru ama maçın başından sonuna kadar, kayseri daha çok istedi, daha çok mücadele etti ve hak ettiğini de aldı. hatta 2. golden bir kaç dakika sonra 3. gol de geliyordu ama volkan izin vermedi.

    - fenerbahçe'nin 5 numarasına ne desem bilemiyorum. durduk yere yerde yatan adamın üstüne top aban. alıştık artık, böyle bir şey işte.

    - kayserililer bir hayli eğlendi, uzunca bir süre oley çektiler her pasta. bir de cangele'nin stoch'a yaptıkları. sayamadım kaç kez ekmek almaya yolladı, insan düşmanına yapmaz. terbiyesiz(!)

    şaka bir yana, kayserispor'u ve şota'yı tebrik etmek gerekir. oldukça iyi gidiyorlar, iyi yoldalar. her ne kadar itici bir yönetimi de olsa..

    --- alıntı ---

    http://jaimelesport.blogspot.com/...-2-0-fenerbahce.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın