• 38
    daha önce hic yapmadim ama yapicam. kadro kurucam. * dün lig tv de günün sonu programindan edinebildigim haberlere dayanaraktan, ayintap maci kadrosunu yaziyorum:

    --------------------------------------------baros---------------------------------------------
    kewell------------------------------------elano----------------------------------------pino (aydin)
    ----------------------cana (m.sarp)-----------------------bari$-----------------------------
    insua--------------------servet----------------------------neill-----------------------sabri
    ---------------------------------------------ufuk-----------------------------------------------

    pino a2 ile yapilcan maçta 2 tane gol atmi$. adam formda. sabri de öyle.. cana sanirim kendini toparladi. bari$ a bir $ey demiyorum, o zaten daima %125 efor sarfediyor. ayriyeten 2. yarida oyunda skor durumuna göre misimovic-elano, pino-aydin yilmaz degi$ikliklerine gidilebilir.

    ayintap ta sag bek de murat ceylan cezali. o kanattan kewell, sagdan da pino süratini kullanarak yapacaklari bindirmeler ile, gol yollarinda topu baro$ ile bulu$turabildikleri takdir de, bu maç 3-1, 4-1 gibi farkli bir skor ile bitecek ve saha dan 3 puan ile gülerek ayrilan taraf galatasaray olacaktir.

    gectigimiz sezon asy de oynadigimiz kayseri veya bjk macinin bir kopyasi olacak, diye tahmin ediyorum.

    ps. awern arkada$imdan uyari geldi. dikkatli bir yazar. 7 yabanci olmu$ haci dedi. bende haklisin hocam dedim. sorun hep aydin i bir türlü $u sag kanatta oynayabilecegini hayal edemememden kaynaklaniyor herhalde dedim. *

    dipnot. neden aydin? cünkü son maçtaki performansi serdar özkan bugüne kadar gösterdigi performanstan bile daha iyiydi. serdaaaaaaaaar, aklini ba$ina dev$ir serdaaaaaaaaaaarr!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın