resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 78
    alınması için minimum 10 milyon euro civarı bir bonservis verilmesi lazım, ki bu iyi ihtimal. bundesliga'da oynuyor, takımı geçen sezon cl'yi kılpayı kaçırdı ve o takımın tartışmasız lideri nuri şahin.

    kulüp bir yana, ayrıca nuri'yi de ikna etmek gerek ki 21-22 yaşında türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. gelmesin de zaten.

    tanım: bana göre şu an aktif futbol oynayan en iyi türk oyuncu. geçen 1-1,5 senede savunma yönünü inanılmaz geliştirmiştir. mesut özil'de olmayan fizik güce ve liderlik vasıflarına sahiptir. çok yönlüdür. driplingi kesinlikle mesut'tan iyidir. mesut'a göre iki büyük eksisi öldürücü pas atma yetisi ve ne yazık ki türk pasaportudur.

    ayrıca gerçekten galatasaray'ın yeryüzünde en çok ihtiyaç duyduğu oyuncudur, yeteneği ve pasaportu sebebiyle.

    edit: ayrıca geçen sezon sayısız kez bundesliga'da haftanın 11'ine seçilen, yine tüm alman dergilerinde 2009-2010 sezonun gümüş karmasında bulunan bir oyuncunun alman milli takımını seçmesi halinde o formayı giyemeyeceğini söylemek komik kaçıyor. en kötü khedira-schweinsteiger ikilisinin ilk numaralı yedeği olurdu. kroos'da nuri arkasında yer alırdı. en kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın