• 81
    öncelikli olarak (bkz: bogdan tanjeviç/@saunders)

    kendisi hakkında yazdıklarımın eleştirilerimin sonuna kadar arkasında olduğumu belirtmekle başlamakta fayda var, zira sözlüğe-başlığa yazmıyor olmak başlık içinde bazı entrylerde asdffdsgfs göt oldu ibneler bak şimdi yazacak şey bulamıyorlar psikolojisini yaratmasın.!

    başlığa yazdığım entryler okunduysa; skor yazarlığı yapmadık bugüne kadar, eleştirilecek ne varsa onu yazdık, kaybedilen maç sonrası zaten tanjeviç'in b planı yok; yada elenilen turnuva sonrası tanjeviç basketbolu bilmiyor diye eleştirmedik. ne demişiz mehmet okur konusunda eleştirmişiz; haksız mıyız, asla.! neden; kariyeri, potansiyeliyle; içeriden etkili oynayabilmesi ve dışarıdan yüzdeli atabilmesi nedeniyle işimize çok yarayacaktı (ersan'ın içeriden ve dışarıdan katkısını göz önünde bulundur) almadı takıma geçen yıllarda kazanan oldu mu arkadaşım; böyle bir jenerasyon şu turnuvaya kadar * heba olup gitti.
    ne demişiz; rotasyon ve oyuncu seçimleri konusunda eleştirmişiz, haksız mıyız? bakalım; 2009 avrupa basketbol şampiyonasında yenemediğimiz takımları tek tek yendik, ne demişiz o zaman oyuncu seçimleri yanlış, rotasyon yapacağım diye bokunu çıkarttı olayın; haklıymışız di mi cevat abi.!

    futbol basketbol şu ya da bu; hocaya-coach a olan saygımız sonsuzdur lakin temel hataları gördüysek skora bakıp iyi gün kötü gün ayırt edip eleştiri yapmadık, varolanı yazdık. yıllardır şu jenerasyon heba oluyorken sözde federasyon başkanı hocam ne olacak bu fener'in hali!!! yok aslında ne olacak milli takımın hali diye sormadı.
    sen kerem tunçeri'yi ömer onan'ı yaşlı diye milli takıma alma, geçen 5-6 senede herşey 2010 için deyip kadro baştan oluşacak deyip yumurta kapıya dayandığında maça başlayan ilk 5'in iki oyuncusu yaşlı dediğin senelerce küstürdüğün faydalanmadığın adamlar olsun biz de eleştirelim kimseden ses çıkmasın; işler iyi gidiyorken şu an, adfdsadfd mnısktiklerim ses çıkaramıyo gördünmüee demeye başla. aferim çok iyi düşünmüşsün, bu kafayla devam et, tanjeviç bavulunu toplayıp gidecek, senelerdir heba olan bu jenerasyonla kaybolan yılların hesabını sormayalım ve 1-2 sene sonra hani jenerasyon, kimi oynatacağız diye kafana dank edince gerçeklerle yüzleşirsin.

    tanım olsun bari bir de; oyuncu seçimi, rotasyon vb konularda doğru kararlarla geç de olsa oyuncularının ve seyredenlerin keyif aldığı bir takım oluşturmuştur.

    demek ki hakikaten fazla kurcalayınca bozuluyormuş.!
App Store'dan indirin Google Play'den alın