• 60
    --- alıntı ---

    spor toto süper lig’in 4. haftasında gaziantepspor’la karşılaşacak galatasaray profesyonel futbol a takımı, çalışmalarına sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

    florya metin oktay tesisleri’nde teknik ekibimiz frank rijkaard, johan neeskens, nezih ali boloğlu ve albert roca pujol yönetiminde, futbolcularımız saat 09.30’da 1 no’lu antrenman sahası’nda bir araya geldi.

    milli takım kampında bulunan ve sakatlıkları devam eden oyuncuların katılmadığı antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. ısınma ve açma germe hareketlerinin ardından galatasaray profesyonel futbol a takımı, topla koordinasyon ve şut çalışması yaptı.

    harry kewell ve juan pablo pino, takımla birlikte çalışmalara başladı. çağlar birinci, takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde koşu yaptı.

    galatasaray profesyonel futbol a takımı, hazırlıklarını yarın akşam saat 19.00’da florya metin oktay tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

    --- alıntı ---
    *
    bugun ki antreman raporu insana moral aşılıyor hem kewell hem pino takılmla birlikte çalışmış bir de yeni transferlerin uyum süreci çabuk olursa tadından yenmez bu takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın