• 1
    2004'de olimpiyat madalyasi kazandiktan sonra egosu goklere cikmis halterci sahis.
    atalarimizin gormemesin cocugu olmus cekmis cukunu koparmis sozunun canli ornegidir. ve belki de turk sporunun bugun kanayan en buyuk yarasinin kurbanlarindan biridir. bu genclere biz sadece spor egitimi veriyoruz. cok genc yaslarda agir kamp donemleri yasatiyoruz ama asla ve asla psikolojileriyle ilgilenmiyoruz. takip edenler bilir; antrenoru tacizle suclandigi zaman antrenorunu korumus, korurken o kizlar benim kadar guzel degiller, o kizlar beni cekemiyorlar, ben olimpiyat madalyasi sahibiyim cumleleri agzindan hic dusmemistir. ve en acisi agzindan dokulen
    (alinti: "onlar kültürsüz, ben kültürlüyüm, eğitimliyim. fiziğim de onlardan çok güzel. ben türkiye'nin ilk olimpiyat şampiyonu bayan sporcusu olarak tarihe geçtim. bu başarımın yanı sıra benim güzelliğimi de kıskanıyorlar. bir dergide benim poz poz resimlerim çıktı. nurcihan her gün sakal-bıyık traşı olurken benim güzelliğim ortada.")
    kelimeleridir.
    eger surekli basari istiyorsak, boyle atletlerimize mutlaka birer de psikolog atamamiz gerektiginin en onemli kanitidir. aksi takdirde boyle anca 1 kere sampiyon olup sonra kaybolurlar.. onlara da yazik.
    olimpiyat sampiyonu olabilir ama asla ataturk'un sevebilecegi sporcu turunden degildir.
    (bkz: ben sporcunun zeki cevik ve ahlaklisini severim)

    son bir edit: 2008 pekin olimpiyatlarinda sakatligi kesinlikle yalandir. cinli rakibini gecemeyecegini anladigi zaman sakatim ben ayagina yatmis, gumus madalya kazanan sibel'i kutlamamistir bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın