• 2
    bir örneği 08-09 sezonu fortis türkiye kupası (d) grubu fenerbahçe - bursaspor maçından hemen sonra yaşanmıştır.
    --- alıntı ---
    bursaspor' da saldırı üzüntüsü

    bursaspor yönetimi, dün akşam fenerbahçe ile deplasmanda oynadıkları fortis türkiye kupası (d) grubu maçının ardından yeşil-beyazlı futbolcuları taşıyan otobüse yönelik taşlı saldırıyı kınadı. bursaspor futbol şube sorumlusu evsel yılmaz, aa muhabirine yaptığı açıklamada, maçın ardından bursa' ya dönerken, istanbul emniyet müdürlüğünün her türlü tedbiri almasına karşın bir yere gizlenen ve otobüsün geçişi sırasında ortaya çıkan bazı kişilerin attığı taşlar sonucu kırılan camlar yüzünden futbolcular yavuz özkan ve muhammet demir' in hafif yaralandığını, otobüsün de büyük hasar gördüğünü kaydetti.

    istanbul emniyet müdürlüğü ekiplerinin saldırganların bulunması yönünde yoğun bir çalışma başlattığını, çevredeki güvenlik kameralarının hemen incelemeye alındığını belirten yılmaz, bursaspor olarak burada kimseyi kusurlu görmediklerini ifade etti. yılmaz saldırının maç sonrası gerçekleşmesi nedeniyle fenerbahçe kulübü' nün de bir ihmali olmadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

    "öncelikle istanbul emniyet müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederiz. maç sonrası bizim için geniş güvenlik önlemi aldılar. saldırıda yapacakları bir şey yoktu. saldırı sonrası da bizimle yakından ilgilendiler. fenerbahçe kulübü' nün de burada bir sorumluluğu yok. hatta biz, onlar üzülmesin diye aramadık bile kendilerini. saldırıyı gerçekleştirenlerin fenerbahçe' nin veya başka bir takımın taraftarları olduğunu söyleyemeyiz. saldırıyı düzenleyenleri bir takımın taraftarı değil, insanlıktan nasibini almamış mahluklar olarak görüyoruz. güvenlik güçleri gerekli çalışmayı yapıp saldırganları yakalayacaktır. buna yürekten inanıyoruz."
    --- alıntı ---

    kaynak : milliyet.com
App Store'dan indirin Google Play'den alın