resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 200
    eski hakem, türkiyenin en büyük düdüğü. * *

    bir insanın bir başkasını belirli bir konuda eleştirmesi için, kendinde bu eleştirdiği konu ile ilgili bir kaç elle tutulan özelliği olmalıdır.

    sahip olduğu ahlakı, terbiyeyi, görgüyü defalarca televizyonda ve yazı yazdığı yerlerde kanıtlamış bir insanın, gencecik ve halihazırda türkiyenin en gelecek vaat eden oyuncusu olan bir insanı eleştirmesi açıklanamaz bir durumdur. bu adam dinleniyor, okunuyor ve inanılıyorsa kimse burda ya da başka yerde marka değerinden bahsetmesin.

    sen eski hakemken bugün kendini spor adamı görüyorsun ya toroğlu, hakikaten en büyük düdükmüşsün! hadi diyelim ki seni olduğundan fazla bir adam yerine koydu bu ülke, sen bu ülkenin futboluna ne kadar zarar verdiğini görmüyor musun? bak bakalım kaç tane arda yetişmiş bu ülkede. anlamıyorum neden batıyor size bu adamın bu ülkeden çıkmış olması.

    hani komplo teorileri var ya türkiyenin gelişmesini istemiyorlar hep önünü kesiyorlar diye. bunu da hep yabancılara mal ederiz. e alın işte içimizden birisi futbolumuza göz göre göre zarar veriyor. kahve ağzıyla canlı yayında terbiyesizlik yapıyor. ne gerek var ki yabancıya, al sana işte içimizdeki irlandalı.

    biz de sporcunun zeki, çevik ve en önemlisi ahlaklısını severiz erman toroğlu. kahveye bile az gelecek terbiye ve ahlakınla gidip ahlak dersi verme. komik duruma düşersin. bulunduğun durumdan daha komik nasıl olursun bilmiyorum ama sen onu da becerirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın