• 107
    yaklasik 1 senedir hazirlandigimiz, bugun itibariyle benim ve organizasyonun ankara ayagi icin bitmis turnuvadir. 1 sene boyunca ankara arena'nin insaatindan, aksakliklarina hepsine şait olduk. bugun itibariylede diyorum ki tribunden izledigimiz gibi sen sakrak degilmis hicbirsey.

    ankara arena insaatina gecte olsa baslanir ve salon agustos ayi yani turnuvanin basladigi tarihe kadar tamamlanamaz. turnut atakol ve efes cup 9 gibi iki turnuva gecer ama salon hala hazir degildir. kanada milli takimi idman icin salona gelir salonda pota yoktur, isiklar gelir gider.. ertesi gun bir daha gelir bu seferde salonun icinde vinc durmaktadir. idman yine aksar. arjantin lubnan maci 40 dakika durur, skor boardlardan biri bozulur ve 24 saniye sayaclari calismaz hale gelir. bu ve bunun gibi bircok organizasyon eksikligi efes world cup 9 da kanada, turkiye, arjantin ve lubnan'in basina gelmistir. ama bu turnuva "kostumlu provadir" ya herseyin tam uygulanmasi gerekir, daha salonu hazir hale getiremeyenler oturduklari yerden ahkam keserler. ankara arena cok amacli spor kompleksi oldugu icin turgut atakol turnuvasindan sonra parkeler sokulur ve buz pisti olarak denenerek salon teslim alinir ancak daha sonra yeniden kurulan parkeler zarar gorur ve yep yeni parkeler cope dogru yola cikar. yeni parkeler kurulur artik turnuvanin baslamasina az vardir ama daha dur! turk milli takimi alisik oldugu pota ve parkeleri ister, pasalar! dunyanin heryerinde maca cikan adamlar icin abdi ipekcinin parkeleri ve potalari sokulur ankara arenaya getirilir. ama yinede daha bitmez hersey tamam da sanki salonun adi cok eksikmis gibi hisseden zaati muhteremler arena adini begenmez ve burda bogami kosturucaz ve arenanin turkce bir kelime olmadigina kanaat getirip salonun adini ankara spor salonu olarak degistirme karari alir.
    portoriko milli marsi bir turlu calinamaz ve taraftarin prottestosu baslar. google dan bile en basit sekilde bulunabilicek mars bir turlu calinamaz ve ayri bir senlik baslar. milli takim odasinda oyunculardan cok federasyon baskani durur, red foxes ve efes kizlari nin dans etmeleri engellenir daha nicesi. oyuncularin aldigi astronomik primler ve disariya yansimadan icerde yasanan olaylar.

    bir baskadir benim memleketim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın