• 504
    hiçbir boku beğenmeyen bir adam gibi gözükmek istemem ama belki de cumhuriyet tarihinin en önemli spor organizasyonuna gereken önemi vermediklerini düşünüyorum. nihayetinde 172 ülkenin aynı anda yayınladığı, türkiye'de ne kadar hakettiği ilgiyi görmese de dünyada milyonlarca insan tarafından izlenen, ülkeye 300 milyon lira para kazandıran bir organizasyon.

    öncelikle doğuş grubu ntv, ntvspor, cnbce, e2 gibi kanallara sahip olmasına rağmen bize maç seçme şansı tanımıyorlar. aynı saatte farklı bir maçı tercih etsek de verdiklerini izlemek zorunda kalıyoruz. bir diğeri dünya kupasında yapmış oldukları maç öncesi ve sonrası doyurucu programları göremiyoruz bu sefer. oysa ülkemizde düzenlenen bu turnuvada, kanalın basketbolla yatıp, basketbolla kalkması gerekirdi. futbol ülkesi olduğumuzu ve şampiyonanın hakettiği değeri "türkiye"de görmediğini biliyorum ama madem yayın haklarını aldılar, layıkıyla yayınlamaları gerekiyor.

    bir de bilmiyorum alakaları var mı ama pozisyonların tekrarından ben bir şey anlamıyorum. yönetmen bir türlü topu yakalayamıyor. hatta murat murathanoğlu yunanistan maçında hakeme kızarken aradan yönetmeni de çıkarmıştı hatırlarsanız. iyi yönleri yok mu, var tabi ki. bu turnuva için zannımca ülkenin en iyi spikeriyle anlaştılar. buna futbol spikerlerini de katıyorum. hem çok iyi anlatır hem teknik-taktik bilir hem de dünya basketboluna inanılmaz hakimdir. ha biraz hakem takıntısı vardır o ayrı. ihsan bayülken, kaan kural, murat özyer, murat didin gibi yorumcu tercihleri de gayet memnun edici. ancak ben ntvspor'dan çok daha fazlasını bekliyordum. trt'de yaşadığım kadar olmasa da şu anki yayınlarından hayal kırıklığına uğramadığımı söylersem yalan söylemiş olurum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın