• 1
    yıl 2008, tarih 20 ekim. ankara'da hafif, ılık bir sonbahar günü. o gün üzerimizde galatasaray bayan basketbol takımımızın cumhurbaşkanlığı kupasında fenerbahçe'yi hem tribünde hem de salonda yenmenin gururu vardı, öyle ki bütün herkes ama istisnasız herkes o kupanın ellerimizde yükseleceğine yüzde bir milyon inanmıştı. eski koçumuz cem akdağ olsun, takımın yıldızları olsun, taraftar olsun herkes farklı bir duygu ile gelmişti atatürk spor salonuna. caferağa'da olan olaylar bizi ve takımı daha da kamçılamış ve üzerimize düşeni yapmıştık.

    o günkü tarihe tanık olanlardan biri olarak söyleyebilirim ki biz o maçı kafadan kazanmıştık, müthiş bir sinerji yaratılmıştı çünkü. kızlarımız hem kendileri hem bizler hem de rahmetli alpaslan için terinin son damlalarına kadar oynamışlardı ve bu taraftara müthiş bir gurur yaşatmışlardı. o gün salonda kimler yoktu ki. ultraslan, ankaralı aslanlar, bilkentli aslanlar, gazili aslanlar, yıldız teknik ve diğer illerden gelen ultraslan temsilcilikleri.

    ve şimdi yıl 2010. o tarihin üzerinden tam iki sene geçti, şimdi yine ankara'da bir tarih daha yazacağız. hem de bu sefer daha da kalabalık, daha da inatçı taraftarlarla.. simgemiz, bayrağımız kaptan ışıl'la, yasemen'le, tuğba ile, seimone ile, fowles ile, koç ceyhun hoca ve müthiş tarafarımız ile tekrardan ellerimizde yükselecek o kupa! hem de yine eze eze!

    bu maç için ülkenin dört bir yanından arma sevdalılarını bekliyoruz, o salonda yine ezici üstünlüğümüz olacak, bu yüzden de nerede olursak olalım ankara'ya akıyoruz! herkesi salona davet ediyoruz o gün. çünkü; peşindeyiz, her yerdeyiz!

    bu güzel yazının üstüne tanım falan derseniz de alın size tanım.

    bir destan daha yazmak için ankara'ya akıyoruz vol.2!

    p.s: tarih tam netleşmediği için iki sene önceki maçın tarihini yazdım, eğer tarihte bir değişim olursa yönetimin değiştirmesi dileğiyle..

    p.s 2: o günden ufak bir hatıra; http://img690.imageshack.us/...6716672396784522.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın