resim
Adnan Sezgin
Görev:Sportif Müdürü
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 445
    yazıklar olsun! nontvspor gibi, stay with us harry kewell gibi, arda'yı satanı biz de satarız gibi göndermeleri çok iyi yapabilen taraftara...
    bu herife toplu halde sesini yükseltmeyen tüm galatasaray taraftarına yazıklar olsun. öyle bir adam ki, işin içinde olmadığı için her türlü yüzsüzlüğü yapar, transferi engeller. ufak da olsa komisyon alamayacak ya hani, birazcık marka yapamayacak ya hani !..

    prekazi çıkıp babalar gibi dile getirdi. '' beni bu duruma düşüren adnan sezgin'' dedi.

    tek başıma, gerekirse kelle koltukta çıktım ulan işte! galatasaray'ın yakasından düş artık adnan sezgin! seni sevenleri de, sana prim yaptıranları da al ve git kan emici yarasa! rantcı, bedava biletçi, üçkağıtcı, doyumsuz, çingene suratlı utanmaz! galatasaray adını ağzına alman bile binlerce galatasaraylının içine düşen ateştir haysiyetsiz adam!

    yok galatasaray kulübü çıkıp prekazi'den özür dilesinmiş! yok ya? desinler de olay kapansın değil mi? hassiktirin oradan. galatasaray'ın tek görevi vardır. önce yapılması gerekenleri yapacak, sonra da affet bizi prekazi diyerek önemli bir konuma getirecek o'nu. yok olmadı mı? tüm bunlara sebep olan üç kuruşluk namussuzların en dibine kadar sokkayım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın