• 86
    orta sahasında cana-elano-misimovic olmayan üçlüdür. misimovic box to box değil bildiğin lincoln tarzı forvet arkası oynar. elano da çok defansif bir oyuncu olmadığından orta sahayı sadece cana'ya emanet etmak intihar olur.
    geri dörtlüde iki yabancı garanti. sadece ortada servet mi oynayacak hakan mı orası muallak. ancak rijkaard'ın geçen sene servet'i oynatmamak için sol bekte caner'i oynattığını düşünürsek insua gelmişken servet'e kulube göründü gibi. geri dörtlü muhtemelen şöyle olacak;
    sabri--------neill-----------hakan---------insua
    orta üçlüde cana ve misimovic'in yeri garanti. üçüncü oyuncu ise transfer olsa da olmasa da elano olmayacak gibi görünüyor. başta da dediğimiz gibi misimovic elano değil lincoln tarzı bir oyuncu. o yüzden orta saha bir defansif iki box to boxla değil, iki defansif bir ofansifle kurulacak gibi görünüyor. defansif cana, ofansif misimovic ve diğer defansif oyuncu sarp, barış ya da ayhan. şöyle yani
    ----------sarp*---cana------------

    ---------------misimovic------------------
    bu üçlüyü orta sahada kullandığımıza göre elano'nun yeri muhtemelen ileri üçlünün sağı olacak. sol kanat arda'nın tapulu malı olduğuna göre genel diziliş şöyle olacak gibi.
    http://this11.com/boards/128327220189982.jpg
    servet, stoper hakan ve neill'in yerine, zaman zaman insua'nın yerine hakan'ın geçmesiyle insua'nın yerine kadroya girebilir. kewell ve pino hem kanat hem de forveti yedekleyecek, ayrıca misimovic'in yokluğunda orta üçlüye geçecek olan arda ya da elano'nun yerine oynayarak misimovic'i de yedeklemiş olacak. ayrıca nadiren de olsa cana-elano-misimovic'le sahaya çıkabiliriz. bu durumda ikisi defansta üçü orta sahada biri de baros olmak üzere 6 yabancı kullanmış oluruz böylece serdar ve emre çolak'a forma şansı doğar. entry uzadıkça anlaşılıyor ki bu kadro kurma işi bitmez o yüzden orta üçlünü defansif tarafındaki rotasyona hiç girmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın