resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 57
    türkiye a milli futbol takımı'nın 10 yıl boyunca değişmeyecek sağ kanat oyuncusudur. günümüz futbolunda "bek" kavramı, oyuna hücum anlamında da dahil olması gereken bir mevki kabul edildiğinden "kanat" adamı diyorum.

    oynadığı maçlarda sağ korner direğinin dibine inip, ceza sahasına "orta" değil "pas" atan, kral'dan kalma "şişirme" alışkanlığımızı * çabucak terketmemize ve skibbe'nin taktiğine en çabuk adapte olan futbolcumuzdur.

    birgün o da emre güngör gibi kaptanlık pazubandıyla numaralının önüne gelecek ve şeref tribününde kaldıracaktır kupalarımızı. dön be çocuk, yeter artık! milli takımda lamborghini sevdalılarına (bkz: anladın sen onu) emanet bıraktığın ve aslen senin olan kanat, seni çok özledi. tabi biz de özledik!

    eminim euro 2008'de o kanatta sabri sarıoğlu ya da hamit altıntop ile oynayabilseydi, ne philipp lahm o golü atabilecekti, ne de bazı "çakma kahramanlar" yaratılmış olacaktı *

    cimbomumun sarısından aslan yelesi saçları, galatasaray ruhu ile damarlarında dolaşan kırmızı kanıyla döneceğin günü iple çekiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın