• 20
    bursaspor'a forma reklamı konusunda teklif götüren taraftar grubu.

    --- alıntı ---
    yeşil-beyazlı fanatikler sembolik ücret karşılığında 'teksas'ın isminin forma reklamı yapılmasını talep etti.

    bursasporum.com radyo'da yayınlanan tam saha pres isimli program ilginç bir öneriye ev sahipliği yaptı. yayına bağlanan bursaspor tribünlerinin tanınmış isimlerinden raif balkan'ın henüz forma reklamı alınmamış olmasından dolayı sunduğu öneri herkes tarafından beğeniyle karşılandı.

    forma reklamı olarak sembolik bir ücrete teksas bursasporlular derneği ile anlaşılmasını isteyen balkan, "formalarımızın önüne teksas yazılsın. hem taraftarımız onore edilmiş olur, hem de herkese tokat gibi bir cevap yollanır'' dedi.

    bir çok kişinin destek verdiği kampanya daha sonra yayına bağlanan pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi ilhan uslu'ya aktarıldı.

    ilhan uslu böyle bir girişimden dolayı taraftarlara teşekkür ederek, ''taraftarlarımızın bu kadar duyarlı olmaları bizler için son derece önemli. ben bu teklifinizi alıyorum. yönetim kurulu toplantımızda başkanımız ibrahim yazıcı ile paylaşacağım. inşallah güzel bir netice alırız. özellikle vurgulamak istiyorum ki taraftarımızın aşırı duyarlılığı bizleri çok memnun ediyor. yönetim kurulumuz ile paylaşmadan bu konuda net bir cevap veremem ama güzel bir fikir olduğu ortada'' şeklinde konuştu.

    radyoda başlatılan kampanyanın ardından bazı taraftarlar isimlerini açıklayarak yapacakları bağış miktarını bildirdiler.

    http://www.ajansspor.com/...s_olsun_onerisi.html
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın