• 8
    --- alıntı ---

    jose mourinho'nun b planı yok amına koyyim hala ne sorunu aranıyor, o yüzden puan kaybetti mis gibi takım :/

    real madrid'in bu sezon şampiyonluğa erken havlu atmasına neden olmuştur.
    mourinho istifa :)

    1 futbolcusu 100 milyon euro eden real madrid'in mallorca gibi bir takımla berabere kalmasını hazmedemiyorum. tazminatı ne kadardı ya bu morinyo'nun? kaç para alıyor abi? anasını sikti takımın kimse görmüyor mu allah aşkına?

    real madrid'de kurtarıcı olarak oyuna sami khedira giriyor. bu khedira'dan la liga'da 50 tane bulurdum anasını satayım gidip almanya'dan almaya ne gerek vardı anlamadım. fazlası ne bu adamın, hangi yönü iyi? düz biri işte. 14 milyon euro da para verilmiş. yazık. gerçekten yazık.

    frank raykart bile bu ligde takimini sampiyon yapti, morinyo'nun haline bak!!1 rezillik vesselam.

    inter'de, çelsi'de şampiyon olmak kolay. o takımları babamın eline versen babam da şampiyon yapar. önemli olan böyle bir takımda başarı gösterebilmek. n'oldu? aha mallorca'ya puan verdi işte. hem bu morinyo değil miydi portekiz gibi sikik bir ligde takımını 4. yapan, ne çabuk unutuldu ya o?

    şimdi real madrid'de şöyle bir sıkıntı var. mourinho, real'in büyüklüğünü kavrayamamış. real, barcelona bunlar büyük kulüper.
    bir de ortasahada, neydi adı, çabi alonzo, nerde oynadı bu daha önce, hah, böyle, koşan, basan, ısıran ortasaha lazım.

    ya bu real madrid'de bir zamanlar zidane oyundan çıkar figo girerdi, guti çıkar raul girerdi. öyle bir kadrosu vardı. şimdi giren kim? khedira. kim ya khedira? kim abi bu adam? takımın düştüğü duruma bakar mısın? yazık yani. mallorca'ya puan vererek başlayacaksın lige ve şampiyonluk bekleyeceksin. hayal hepsi.

    "- hep morinho'yu, real madrid'i, barcelona'yı konuşuyoruz hocam. aslında biraz da mallorca'nın başarısından söz etmek gerek; ama yönetmenim uyardı vaktimizin sonuna gelmişiz haftaya görüşünceye dek hoşç.."

    eğer bugün real madrid şampiyonluğa havlu etmiş ise bunun yegane sorumlusu çevirmendir. söylenenlerin yüzde 93 ünü çevirmiyor. morinyonun acilen ispanyolcayı bırakıp portekizce konuşması gerekir. yoksa madridin işi zor bu saaten sonra.

    maicon'la, sneijder'le, julio cesar'la babamın da inter'i şampiyon yapacağını göstermiş karşılaşmadır.

    --- alıntı ---

    ekşi'den bu maç için girilmiş entrylerden derleme yaptım.

    barcelona'nın tercümanını getirip koskoca real madrid'in başına hoca yaparsan böyle hüsrana uğrarsın işte, bugün real madrid'in formasını koysan bu takımı yenmesi lazımdı. * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın