resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 298
    transferinde, kafamda ciddi şüpheler oluşan futbolcu. bir transfer için daha erken konuşmaya başladık. transfer döneminin bitmesine günler kaldığı için olsa gerek. ama sabredin. önce transferi açıklansın, açıklandıktan sonra değerlendirmek için yeterli vakit olacak.

    wolfsburg'un bir sonraki maç kadrosuna almamasını, transfer olacağı anlamına geldiğine emin olamıyorum. arne friedrich ve peter pekarik de aynı maçın kadrosuna alınmamış. pekarik, 20 agustos 2010 bayern munih wolfsburg maçının ilk yarısında ribery karşısında kötü oynayıp oyundan çıkmıştı. misimovic, diego'nun henüz gelmemesine rağmen ilk 11'de başlamamıştı. sascha riether, pekarik'in yerine sağ beke geçmişti. bu değişiklikten sonra misimovic wolfsburg'daki görevine dönmüştü. türlü taktiksel değişiklikler ve oyuncu seçimleri var. steve mcclaren'ın kafasında neler var bilmiyorum.

    diego'nun alınması, satılabileceğine işaret eder tabii ki. tek kesin nokta bu. ama galatasaray'a geleceği de belli değil. kulüpler anlaşamayabilir. #474042 numaralı entry'deki haberde fiyat konusunda anlaşmazlık olduğu yazıyor. son zamanlarda bu fiyat anlaşmazlığına iyice alıştık zaten. dalga konularından biri oluyor.

    transfer iddiaları da her zamanki gibi öğrenildi, bildirildi şeklinde geçiyor. her yere yayılan bu haberlerin kaynağı her neresiyse, varsayımlara ve duyumlara göre hareket eden kaynaklardan sanki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın