resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 285
    allahınız aşkına misimovic'in atmaya yelteneceği ara pasa koşmayı akıl edecek kim var şu koca takımda? sadece baros'a kaldığı takdirde iş, yandığımızın resmidir. zira sırtında 2-4 arası savunmacıyla pas iğne deliğinden geçse bile baros kendi geçirmekte zorlanacak. pino gelmeden sağ kanadı verimli hale getirmesi çok zor misimovic'in.

    öte yandan solda arda başına buyruk durumda, eğer sağda adam gibi oynamayı kabullenirse pino gelene kadar kewell - arda kanatları misimovic'ten ziyadesiyle faydalanacaktır.

    ama dediğim gibi, bu iş sadece iki kanat ve bir forvetle bitmez. yetmez. beklerin kanat hücumcularının savunmalarını karıştırması, kanatlara yeterli hareket alanı sağlaması, baros'un bozduğu savunma dengesi aralarına kanat oyuncularını kaçırabilmesi gerekir ki ancak o zaman açık forvetler içeriye kat edip baros'un kanallarına pas atabilsin yada kendilerine gol pozisyonu bulsun.

    misimovic'in gelmesi demek elano'nun gitmesi demek olacaktır büyük ölçüde. hoş elano gitse de kalsa da misimovic gelse de gitse de bu takımın elinde olmayan ve ihtiyaç duyduğu tipteki isim achilles emana'dır. zira tarz olarak aynı olmasalarda misimovic'ten beklentilerimiz elano'yla aynı olacak ve elano'nun etrafındaki isimler sebebiyle gösteremediği performans da ortada.

    bilemiyorum.. emana transferi çok daha nokta atış gibi geliyor bana çünkü beklentileri karşılama anlamında elimizde bulunmayan meziyetlere ve fizik yeterliliklere sahip. misimovic'ten bekleyeceğimiz şeyleri ise elano'nun yapabileceğini zaten biliyoruz.

    ha, gelse çok güzel olur. ama elinde hazır bir senesini öyle yada böyle kulüpte geçirmiş bir elano varken niye tekrar alışma sürecini atlatmasını bekleyeceğimiz birini alıyoruz ki aynı şeyleri bekleyeceksek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın