resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2943
    şu halinin* tek sorumlusu gözümde adnan polattır. en parlak olduğu kafa olarak fizik olarak futbol oynamaya en müsait olduğu dönemde** yok kariyer planlamasını yaptım, yok biz düşündük onu arda bize kupa vericek gibi açıklamalarla gitmesine izin vermeyip hazır olmadığını bile bile kaptan yapıp ateşe atmıştır ardayı. arda şu an öyle bir konumdadır ki futbolu bırakıyorum eskişehir maçı jübilem dese kimse şaşırmaz ben şahsen şaşırmam zira kendisi hasan şaşın hakan şükürün son dönemde futbolu bırakması için gördüğü baskıyı görüyor ve aynen de onlar gibi karşılıyor bu baskıyı somurtarak.
    her şey her zaman güllük gülistanlık olmayacak arda kardeş kimi zaman böyle dibe de vuracaksın da gülmesini bilmen lazım. osuruğuna tekme atarak sahada oflayarak puflayarak bu dönemi atlatma şansı yoktur kendisinin.
    eğer bu son 2 sezondur yaptığı afra tafra sadece sahadaysa gerçekten futbolu veya galatasarayı bıraksın hem kendine hem taraftarlarına zarar veriyor. ha eğer bu afra tafrası yaşam biçimi olduysa eyvah eyvah derhal psikolojik destek alması lazım zira o suratla uzun vadede de mutlu olma şansını yitirir yakında.
    edit: nedense link koymayı beceremedim ilgili resim şudur
    http://www.milliyet.com.tr/.../1281660/default.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın