resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2935
    çok şey istemediğimiz adam. özeti bu.

    arda sen şuradaki galatasaray için yazan 1000 adamın, ve dışarıdaki 20 milyon insanın hayallerinin olduğu yerdesin. buradaki hepimiz galatasaray'da oynamak için çıldırırdı. eminim galatasaray'ın malzemecisi olmak isteyen, masörü olmak isteyen 1 milyon adam vardır. bunları benim kadar sen de bilirsin.

    sen bunları geçip galatasaray'a kaptan olmuşsun. 10 numarayı giymişsin. tüm bunların karşılağında senden çok bir şey istemiyoruz mnskym. her maç mükemmel oyna demiyoruz. 20 asist 30 gol at demiyoruz. yüzün gülsün ulan yüzün gülsün. biraz galatasaray'da olmaktan mutlu olduğunu görelim. sevgilinin yanında güldüğün kadar ilk sevgilinin yanında da gül.

    buradaki 1000 adam galatasaray için yazarken bile mutlu oluyor. stada girip çimleri görünce yüzüne bir gülümseme yerleşiyor. ve bir çabana, bir emeğine büyük kaptan diye bağırmaya hazırız. bağırmadık mı? daha önce bağırdık, bir daha bağırırız.

    sen daha iyi bilirsin arda turan. galatasaray'da futbol oynamak her galatasaraylının hayallerinin en üstüdür. avrupa yerin dibine batsın, paranda var, sana tapacak insanlar da var, sevgilin de var, hayatın dört dörtlük msnkym.

    yüzün gülsün kaptan. gülsün ulan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın