• 1
    bilimsel olmayan , sözlügün formatına göre konuyu spor olarak veya futbol oyunları olarak ele alırsak yapay zeka yaptıgınız hamleye karşılık işlemcinin yapacagı hamle yada siz hamle yapmadan sizi hamle yapmaya zorlayacak işlemsel bişeylerdir *
    çeşitli platformlarda spor oyunlarının her sene yalan söyledigi konudur yapay zeka.bu sene çok geliştirdik oyuncunun zayıf yerini bulup karşı atak yapacak oyun platformu yok efenim verkaçlar yapacak alan daraltacak kanadınız zayıfsa kanattan gelecek gibi şeyler.
    ne yazık ki bir türlü istenilen seviyeye çıkarılmıs degil.en son oyunlar olan pes 10 ve fifa 10 için konusmak gerekirse yine sınıfta kalmıstır konami ve ea sports. saçma sapan ataklarla hareketlerle çalımlarla canınızı sıkar oyun. futbolcunun önü boşken kaleye gitmesi gerekirken kendi etrafında döner çalım atar kendine sonra defansa pas verir falan.
    artık grafikler istenen seviyeye geldigi için daha çok kasılması gereken şey olarak yapay zeka görüyorum ve malum oyunların 2011 versiyonlarını beklemekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın