resim
Ali Turan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Konyaspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 263
    kötü oynuyor, yetersiz, mental eksikliği var vs. ne olursa olsun 4-5 maçlık krediyi hak etmiyor. bu formayı giymeyi de hak etmiyordu belki ama neticede giydi, giyiyor. hedef ali değil, onun için kayserispor kulübüyle kanlı bıçaklı hale gelenler olmalı.

    yahu bu evreleri atlatmadık mı biz? hala futbolcuna sövüyor, lanet ediyorsun. ali'nin malum kazan-kaldırıcılar gibi takımı kasten baltaladığını mı gördün, 10 numarana pas atmadığını mı gördün, kaptırdığı topa koşmadığını mı? e sorun ne o zaman, topu önündekine atamaması mı? bunda ali'nin suçu ne? hadi 6 ay yattı, göbek bağladı diye eleştir de, cihan haspolatlı'ya da aynı sebepten sövüyordun sen kardeşim. sorun ali değil, sorun senin taraftarlığın. yeteneksiz olmak bu adamın suçu mu? bu formayı hak etmiyorsa hedefte olması gereken o mu? ne zaman bu kadar yitirdik sabrımızı, şuurumuzu, hoşgörümüzü?

    ali turan bu takımın futbolcusudur. henüz birkaç maça çıkmıştır ve yetersizliği aşikardır ama yetersizliğinden dolayı kendisine vurmak, galatasaray taraftarına yakışmaz. seneye bir anadolu takımına gider, o zamana kadar bizim yapmamız gereken kendisine gerekli desteği vermektir. unutulmasın ki futbolcuyu oynatan çoğu zaman taraftardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın