resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:62
Uyruk:Hollanda
  • 2587
    iki senedir ona karsı olan en yakın arkadaslarıma delicesine savunduğum adamdır. su anki iflasta saha ici olarak sorumlu görmüyorum onu , hakan balta'ya topa değmesini ogretecek değil bu yastan sonra.

    su durumun oluşmasında rijkaardin sucu sudur. sen ki hollanda'nın gelmiş gecmis en büyük futbolcularından , hocalarındansin. futbolcuyken de , hocayken de almadığın kupa yok. seni yöneten yönetim kurulunun toplamının 10-15 katı futbol kariyerin,bilgin , tecrüben var. vursana arkadas yumruğu masaya. daha kamp başlamadan transferlerin bitmesi gerektiğini anlatsana basın toplantılarında. atsana yönetimi taraftarın kucağına. o gün sen onları yapmaları gereken bir isi yapmadıkları için kamuoyunun önüne atmazsan , onlar bugün senin elinden geleni eksiksiz yaptığını bilselerde seni atacaklar öne. sen herkesten iyi biliyorsun bunu. bu turkiyede de böyle, hollanda da, italyada da. takım kötü giderse ne 20 futbolcu kovulur , ne seçimle gelmiş beyzadeler gider. sen gidersin frank agabey , sen yalnız adamsın. futbolda kaleciler yalnız adamdır derler de bana kalırsa hocalar yalnizdir. tek kisidir , göndermesi en kolayidir.

    bu aksam basın toplantısında çok güzel konusmussun. konusmussun da 2 ay evvel söylemen gerekenleri soylemissin be kadife ayaklim.

    10. hafta 10 puanla bu takımın basından ayrılsan da seni her gorusunde yüzünde mutlu bir gulumseme belirecek bir sevenin olarak söylüyorum. ya çık arda , servet , hakan balta vs hakkında ; transfer donemi hakkında , tercümanların hakkında , floryadaki yasam hakkında neyden rahatsizsan çık söyle ; kurtar bizi bu durumdan. ya da bizi bizim pisligimizle serbest bırak. en azindan sen kurtul.
App Store'dan indirin Google Play'den alın