resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2585
    galatasaray yönetimi tarafından kaderine terkedilmiş adamdır.

    http://tinyurl.com/338uuws *

    geçen seneki tercüman rezaletinden * sonra göreve getirilen ve flemenkçe'ye hakim olduğu iddia edilen mustafa yücedağ, hoca ile yaptığı basın toplantısında ne demiş bakalım?

    --- alıntı ---

    basın toplantısında tercüman mustafa yücedağ da bir açıklama yaparak bursaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında "son 10 dakika sahada lider vasıflı oyuncum yoktu'' şeklinde yaptığı tercümede hata yaptığını vurguladı. rijkaard'ın böyle demek istemediğini ve arda'yı kastetmediğini anlatan yücedağ, ''benim kelime hatam var, kendisi 'o yükü taşımak, kaldırmak' anlamında bir ifade kullandı. ben de bu iki kelimenin benzer olması nedeniyle 'lider vasıflı' şeklinde tercüme ettim. orada bir yanlış tercümem var. bununla ilgili de kendisinden özür diledim'' dedi.

    --- alıntı ---

    kaynak: http://www.galatasaray.org/...aligi/haber/7709.php

    5 yaşındaki cocuğu mu kandırıyorsunuz siz? tamam, renklere delicesine aşığız ama salak da değiliz. arda turan-frank rijkaard-galatasaray yönetimi arasındaki ipler tamamen kopmuş durumda. bu yapılanlar, hocanın istifa etmesi için yıldırma politikası uygulanmaya başlandığını düşündürüyor bana. umarım yanılıyorumdur.

    hem sahi, niye kovsunlar ki hocayı? tazminat falan versinler? soktuğumun 2012 kriterleri var ya, onlara uymak lazım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın