resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2547
    öncelikle baştan söyleyeyim sezon başında yaşadığımız bu rezil durumdan kesinlikle sorumlu olan üç insandan biridir. diğer ikisi tahmin edeceğiniz üzere polat ve sezgin'dir. anladığım kadarıyla kendisi yönetimin kuklası haline gelmiş, hayati bir maçtan önce dahi elano'yu kadroya almamıştır. isterseniz bu durumu ciddiye almayın, elano sakattı diye kendinizi avutun.

    teknik konulara girecek olursak her iki maçta beklerde ısrarla balta-turan ikilisini oynatarak takımın içini oymuş, üstüne saçma bir şekilde iki senedir ufuk'u es geçerek bizi franco ve aykut'a mahkum bırakmıştır. iki yıldır sistem sistem diye kendimizi avutuyoruz, 4-3-3 le alakası olmayan, tamamen savunma futboluna yönelik saçma bir taktikle maçları geçiştiriyoruz. savunma yapmayı bilmeyen adamlarla pes tabiriyle çirkef oynamaya çalışan , ne olduğu belli olmayan bir oyun çıkıyor ortaya.

    özetlemek gerekirse tamam gerçek suçlular iki adnanlar ama rijkaard da elindeki malzemeden her zaman en kötü verimi alıyor. bugüne kadar hakkında olumsuz bir entry girmedim çünkü herkes gibi ben de bir rüyaya inanmıştım ve hocamızı seviyordum. ona en çok da beni haksız çıkardığı, itin kopuğun diline düşürdüğü için kızıyorum. rijkaard'ın hocalaığını tartışmak ne kadar ayıpsa galatasaray'daki başarısını tartışmak da o kadar ayıptır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın