resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 138
    burada * yazılanlar galatasaray la ilgili, yazarlar galatasaraylı. emre kimdir nedir şimdiye kadar yazılmış defalarca. emre en başarılı yıllarını bizdeyken geçirmiş. altyapıdan çıkmış, 1996-2000 yıllarındaki başarılı kadronun içinde yer almış, solak olması fizksel özellikleri nedeniyle hagi nin veliahtı denmiş. taraftarlar sahiplenmiş genç futbolcuyu, özdeşleştirmişler içlerinde galatasaray la. sonra emre inter e gitmiş, bedelsiz olarak. buna rağmen yine galatasaray taraftarı inter maçlarını daha sonra da newcastle united maçlarını seyretmiş emre var diye.kızgın olanlar bile göz ucuyla bakmış belki iyi oynasın diye dua da etmişlerdir. bu sürede emre genelde sakat olarak gezmeye başlamış, maçların çoğunda oynayamaz hale gelmiş (bkz: #46725). sonrasında bu durumda yapabileceği belki de son transferi de kendisine en iyi parayı veren kulübe giderek yapmıştır.
    işte bu anda emre hain evlat ökkeş oldu. önceden emre ye küfür edenler sustu. küfürlerde savunanlar sövmeye başladı. emre de gördüğüm kadar hareketlerinde konuşmalarında rahat değil, birşeyler kanıtlayacağım derken abartılı hareketlerle iyice geriyor ortamı, yapmacık duruyor çok. ne isa ya yaranabiliyor ne musa ya.
    emre galatasaray da yetişip ayrılan ilk oyuncu değil, galatasaray dan fenerbahçe ye giden ilk oyuncu da değil. zaman; çok büyük bir öğretmen. kime ne kadar değer verdiğimiz, onun buna layık olup olmadığını bize öğretir her daim. biz emre yi en yükseğe koymak istedik, o bunu istemedi. herkes metin oktay, bülent korkmazolmaz, olamaz. buna rağmen burada oturup emre ye hakaret edecek değilim, burada * da hakaret edilmesi içime sinmiyor.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın