resim
Haldun Üstünel
Görev:-
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 996
    kendisi 15 yıl öncesinin adnan polat'ıdır. yaşı yetenler hatırlayacaktır alp yalman döneminde başkandan cok adnan polat ön plana cıkardı; medyada ismi en cok zikredilen yöneticiydi. kendisine hep geleceğin başkanı olarak bakılırdı ve ben de dahil olmak üzere cogu galatasaylı yıllarca onun baskan olmasını bekledi.

    haldun üstünel de sanıyorum ki adnan polat dısında hiçbir yöneticiye nasip olmamıs (belki abdürrahim albayrak'ı da dahil edebiliriz) bir taraftar desteğine sahip. gecen sene taş gibi bir takım kurdu ve kendisini kıskananlar sabırla işlerin kötü gideceği günü beklediler. oysa orta sahaya hiç değilse bir aurelio alsaydı o gün hiç gelmeyecekti. sanıyorum ki polat'ı devirmek isteyen herhangi bir başkan adayı ilk seçimde onun gücünü kullanmak isteyecektir. onun tavrı ne olacak merakla bekliyorum.

    haldun üstünel sayesinde ayrıca bir şeyi de öğrenmiş olduk ki galatasaray yönetimi bizans saraylarından farksız. en sağlam gözüken yönetimde bile bu kadar entrikanın olması sanıyorum ki birçok kişinin gözünü korkutmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın