resim
Jádson Rodrigues da Silva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:40
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 2
    --- alıntı ---

    aslan'ın c planı

    emana’dan eli boş dönen, misimoviç umudunu ise koruyan g.saray, sambacı’ya yöneldi

    gökmen özdemir / vatan
    --------------------------------------------------------------------------------

    uzun süredir 10 numara arayan g.saray, çareyi eski dostlarda buldu. bu mevkiiye uzun süredir takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılıların a planı wolfsburglu zvjezdan misimoviç, b planı ise real betisli achille emana’ydı. ancak juventus’tan diego’yu transfer edemeyen wolfsburg boşnak yıldızı bırakmadı. real betis’le ise pazarlık masasına oturuldu ancak anlaşılamadı.

    bunun üzerine de sarı-kırmızılıların yeni bir adres bulması gerekiyordu. istanbul’a gelen shakhtar donetsk’in hocası, g.saray eski teknik direktörü mircea lucescu, g.saray eski yöneticisi abdurrahim albayrak’la görüştü. ikilinin sohbetinde romen hoca, takımının 10 numarası jadson’u bırakabileceğini söyledi. bunun üzerine devreye giren albayrak, yönetime bunu bildirdi ve sarı-kırmızılılar jadson’u gündemine aldı. g.saray sportif direktörü adnan sezgin, ukrayna ekibiyle görüşmelere başlayacak ve transfere son noktayı koymak için harekâtı başlatacak.

    kadıköy’ü sevdi

    26 yaşındaki brezilyalı 2005’te s.donetsk’e transfer oldu. 1.68’lik yıldız, 4-3-3 sisteminde öndeki 3’lünün solunda da oynayabiliyor.

    sambacı, şükrü saracoğlu stadı’nda oynanan ve shakhtar’ın uzatmada w.bremen’i 2-1 yendiği 2009 uefa kupası finalinde galibiyet golünü atmış, ve uefa tarafından maçın yıldızı seçilmişti.

    bu arada sarı-kırmızılılar için hem misimoviç hem de baptista cephesinden umut verici haberler geldi. boşnak oyuncu kendisini schalke’ye satmak isteyen takımına “ben oraya” gitmem diyerek rest çekti.

    ayrıca yönetime yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre romalı baptista’da da olumlu gelişmeler var.

    mert aydın: çok iyi bir oyuncu ama...

    jadson, özellikle shakhtar donetsk’in tarihteki son uefa kupası’nı kazandığı dönemde parladı. micea lucescu’nun sihirli brezilyalı’larından bir tanesiydi. çok iyi bir oyuncu olduğu, müthiş bir pas yeteneğine ve üst düzey futbol zekasına sahip olduğunu söyleyebilirim. ama o gelince g.saray’da dertler biter mi? o şüpheli. çünkü zaten kadrosunda elano gibi bir oyuncusu olan g.saray, ondan ne kadar yararlanıyor ki jadson’dan da faydalansın.

    emana’ya rijkaard vetosu

    ispanyol as gazetesi, achille emana transferinde real betis ile g.saray’ın anlaşamadığını yazdı. g.saray’ın 6 milyon euro’luk teklifini, ispanyol ekibinin reddettiği ve 8 milyon da ısrarcı olduğu yazılırken, görüşmelerin tıkandığı belirtildi. emana’nın menajeri varela da “emana bugün kalmaya daha yakın” karamsar konuştu. sarı-kırmızılıların bu transferde 6 milyon euro’dan yukarı çıkmamasının gerekçesi ise rijkaard’ın sıcak bakmaması. bu yüzden adnan sezgin fiyatı arttırarak, riske girmiyor

    --- alıntı ---

    gün geçmiyorki yeni bir isim daha gündemimize girmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın