• 97
    malum son günlerde futbol takımında işler iyi gitmiyor. işler bu kadar kötü giderken haliyle sözlük de pek bir gergin. haddizatında sözlük açıldığından beri henüz hatırı sayılır bir sportif başarısı yok futbol takımının. sözlüğün de en büyük şansızlığı bu olasa gerek. bir türlü, şöyle bahardan çalan, mayıs'a nazır güzel bir sabaha uyanamadık hani.* hele büyük beklentilerle girilen sezonların sonu hüsran olunca çok daha çileli oluyor her şey. işin özünde bunlar da problem değil aslında, galatasaray adı olduğu sürece; tutku da, bağlılıkta aynı sıcaklıkta, aynı sarıcılıkta saracak bünyeleri. yine de bu zor dönemde herkesin sözlükte sakin olmasında, sakin yazmasında büyük fayda var. rica etmesi de, söylemesi de bizden.

    ayrıca, moderasyonla ilgili önemli bir gelişmeyi de geçelim;

    - plak ve kaset dünyasından çok iyi tanıdığınız, halkın sevgilisi, büyük türkücü haldunustunelinsactokasi, ısrarlarımıza dayanamayıp nihayet moderasyon ekibine katılmayı kabul etti. bundan kelli kendisi üçüncü nesil moderatör olarak sözlük moderasyonunun başarısı için ter dökecek. bonservis filan da ödemedik! adnan sezgin'e selam olsun.

    gırgır bir tarafa, sözlüğe katılıdığı günden beri, sözlük için önemli mesai harcayan, hemen hemen herkesin sevgisini kazanmış, bağdaştırıcı yapısı ve herkesle kolaylıkla iletişim kurabilen üslubuyla moderasyon ekibinin en genç ve en çalışkan üyesi olacaktır kendisi.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın