resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 2877
    burdaki taraftar müsvettelerinin hakkında atıp tuttuklarını gördükçe içimi sızlatan futbolcudur. arda harbi defol git, dünyanın en adi en aymaz taraftarı doldurmak üzere o çıkmak için can attığın türk telekom arenayı. öyle bir taraftarki vaktinde cihanlı, orhan ak'lı, petre'li, bratu'lu kadroyu elleri kızarıncaya kadar alkışlayan bir kişi bile kalmamış gibi artık. yok galatasarayda hiç bir başarısı olmadığı için kötü futbolcuymuş, e iyi aq, hani o çok görmüş gibi atıp tuttuğunuz o 14 senelik hasretteki hiç bir futbolcu beş para etmez o zaman öyle mi? ekşi sözlükten gelsin o zaman (bkz: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk).

    bu çocuğun belli ki problemleri var, dünyanın önde gelen kulüplerinde psikologlar vardır mental yardımcılar vardır biz de var mı yok mu açıkcası bilmiyorum umarım vardır diyeceğim ama hiç sanmıyorum. işte bu yüzden bu çocuğun ihtiyacı olan tek şey taraftardan bir yardım bir destek. hani o taraftarın yapması gereken şey; hatırladınız mı? yok sanmam hala arkadaşını dürtüp lan ben fm'de ronaldinho'yu bile aldım galatasaray'a nasıl gelmez. arda'yı 20 milyon euroya sattım şimdi 5 para etmez falan muhabbetleri yapacağınıza gerçeklerle yüzleşin biraz olgun olun. empati diye bir şey duyanınız var mı bilmiyorum ama arda hakkında işkembeden atıp tutacağınıza kendinizi onun yerine koyun ve öyle destek olun!

    erkek gibi taraftar olun önce, 2 gün önce inci pırlanta dediğiniz adama 2 gün sonra yok kesin rijkaard'ı baltalamaya çalısıyo diyemezsiniz ulan bi kanıtınız yoksa. şimdi gidin yatın uyuyun belki (bkz: iyi bir taraftar olursanız yeni transfer bile görebilirsiniz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın