resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2436
    --- alıntı ---

    başarısız olduğunu söylemek için argüman vermeye gerek yoktur. fiilen bu platformdaki herkes galatasarayı takip etmektedir. sonuç ortadadır.

    --- alıntı ---

    denmis.

    neden basarisiz abi bu adam? cevap verin diyoruz. neyi yanlis yapti da basarisiz? somut bir neden gösterin, bu nedenin ürettigi sonucu gösterin, diyelim ki haaaa su sebep, bu sonuca götürmüs, ve basarisiz olmus, cünkü yanlis secim yapmis. nedir abi sayin bunlari diyoruz. ama diyoruz, bu sebepler daha önce buralarda cokca aciklanmis, cürütülmüs varsayimlara dayanmasin. gercek, somut, halihazirda gözümüzle gördügümüz faktörlere dayansin diyoruz. buna gerek yok diye cevap aliyoruz.

    biz de diyoruz ki o zaman, sen elestiri yapmiyorsun, derdin de elestiri degil, kara çalmak, çamur atmak, mesnetsizce insan yargilamaktir. bunu yemeyiz diyoruz, hocamizi da sana yedirmeyiz diyoruz. simdi git hangi kiraathanede hangi lumpenleri gazlayacaksan onlari gazla diyoruz. burada da istedigini yaz ciz, ama ciddiye alinmayip dalga gecildiginde de zirlama. kimse senin söz hakkini elinden almiyor da, sacmaladiginda ona göre muamele yapma hakkini da elinde tutuyor, bunun adi da demokrasi oluyor diyoruz.

    haydi iyi zirlamalar kardes.
App Store'dan indirin Google Play'den alın