resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2396
    büyük hoca tanımı nedir? benim için gittiği her takımda pozitif birşeyler yapan, takımı kademe atlatan, kupa veya kupalar kazadıran kişidir.
    frank rijkaard büyük hoca mıdır? tabii ki de hayır. tek tip futbol gerçeğine inanan bir hoca büyük hoca değildir. hollanda milli takımında, barcelona'da iyi işler yapar ancak daha alt seviye takımlarda başarılı olamaz. birader sakin daha 1 sene oldu geleli denebilir ancak elindeki malzemeyi, sen olmayacak şekilde kullanarak galatasaray'a zarar vermeye başlıyorsan hem maddi hem de manevi olarak orada durup bir düşüneceksin.

    mösyö rijkaard yönetime sallıyor bu aralar transferler gelmiyor diye. arkadaşım senin elindeki kadro belli sen de ona göre bir oyun sistemi oluştur da hocalığını görelim. ulan bu herif bu işi iyi yapıyor diyelim. bir tutturmuşsun 4-3-3 diye. olmuyor işte takım oynayamıyor bu sistemi futbolcularımızın kapasitesi kaldırmıyor. niye inat ediyorsun? geçen sene tarih yazan inter mourinho ile 4-3-3 mü oynuyordu? barça'yı alt etmeyi gene başarmadılar mı? bu inat niye. göze hoş futbol diye diye zaman akıp gidiyor. kimse buna dur demeyecek mi?

    değişiklik zamanı yaklaşıyor. bu ya hoca olacak ya da sistem. bana kalsa bir dakika durmam fatih terim'i getiririm başa. zaman herşeyin ilacı ancak umarım hastalığımız kronikleşmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın