• 565
    şaka maka çok iyi oyuncular aldılar ama yabancı kontenjanı biraz başlarını ağrıtacak gibi. tam kadroyken ligde şöyle oynarlar tahminim:

    ---------------volkan----------------

    gökhan---lugano--ilhan---santos

    -----------selçuk---emre------------

    dia-------------alex------------stoch

    -----------------niang-----------------

    en öndeki dörtlü harika görünüyor. kalanlardan emre, ligin en iyi orta saha oyuncusu, lugano en iyi stoperi, gökhan gönül ise en iyi sağ beki. volkan desen geçen sene en iyi kalecisi derdim ama şimdi trabzonsporlu onur parmak ısırtıyor, yinede iyi kaleci. santos'ta idare etse, sıkıntı selçuk ve ilhan'da. yani mükemmel değiller, ama sorunları bizimkine kıyasla hakikaten çok az.

    yok, kadrosunda filanda değilim. şu takım 2 young boys maçı gibi oynasın ilk 3'e giremez, ama son 2 maçlarında olumlu sinyaller aldım şahsen. orta sahada iyi top yapıyorlar, son paok maçında o kadar iyi değillersede emre'siz halleriyle bile iyi top yaptılar.

    verdikleri ön izlenim bir trabzon'dan iyi değil. ama takımın adı ve kadrosunun gücüne bakınca, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını düşünüyorum şu anki koşullarda. umarım, koşullar değişir, zira trabzon ve bursa'da oturan sistemiyle iş yaparken, beşiktaş ise yıldızlarıyla ilerler. biz ne yaparız, öngörüde bulunasım gelmiyor...

    edit: trabzonlu tolga kim yahu? cozsaray'a teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın