resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 131
    cok profesyonel futbolcu .
    yetiştigi klupten kacarcasına ayrılan , milli maclarda hareket ceken , adam döven* ve bu sporu saglıklı yasam için yapmayan yıldız aynı zamanda.

    fenerliler futbolcuları bizlerden farklı olarak alınıp satılan bir maldan öte görmediklerinden , para kazanmak için takımlarına gelen emre 'yi hemen bagırlarına bastılar. birkac sene önce 'katil' tezahüratlarıyla inleyen stada alısmak emre için de zor olmadı elbette . ne de olsa o bir profesyonel ve dogustan fenerliydi . hatırlamıyordu bile gecmişi . galatasaray' dan ''oynadıgım eski takım'' diye bahsedişi de bundandı .
    peki ama avrupa ya gittiği ikinci günden beri niye agzındaydı hep o eski takımın ismi ? madem roldü kazanılan kupalardaki gözyasları , sevinç naraları niye bitirmedi galatasaraylılık oyununu ? aklından gecenleri bilemeyiz elbette . ama surası kesin :
    bazı 'abi' lerinin önemsedigi bir klüp için efsane olmak , türlü fedakarlıklarda bulunmak -baska renk forma giymemek , bos mukaveleye imza atmak- onun umrunda degil .o metin oktay , bülent korkmaz ya da hakan şükür ün degil fatih akyel in yolunu secenlerden . sonu da onun gibi olur mu bilinmez..
    neyi merak ediyorum bilir misin sözlük ; hep böyle kişiliksiz miydi bunlar yoksa renkler mi degiştiriyor karakterlerini böyle ??

    (bkz: fatih akyel)
App Store'dan indirin Google Play'den alın