resim
Aykut Erçetin
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:42
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 481
    son 2 macta 4 gol yemis kalecidir. oturupta kendisine avukatlik yapacak halim yok, oyle marjinal gorunmek icin triplere de girmeyecegim. bana da guven vermiyor aykut ercetin, bence de ufuk ceylan'a bir sans verilmesi lazim.

    lakin yenilen her golde bu adamin isminin altina allah ne verdiyse entry giren yazarlardan biktim. ben mi farkli mac izliyorum yoksa insanlar sucluyu bulma psikolojisiyle mi aykut'a bu kadar yukleniyorlar anlamis degilim.

    14 agustos 2010 sivasspor galatasaray macinin ilk golunde ali turan adamini kacirip kafayi vurduruyor, ondan sonra aykut topa niye cikip almadi oluyor.

    ikinci golde hakan balta'yi izleyin, ondan sonra da servet'in yaptigi pozisyon hatasini. rakip kaleciyle karsi karsiya kalmis, kurtarmasi gerekiyor ama aykut'un dimi?

    19 agustos 2010 galatasaray karpaty lviv macinda yine ali turan, servet ve balta uclusu var basrolde. iki golde de ali turan topun iceri ortalanmasina izin veriyor. birinde servet adamini kaciriyor, digerinde balta'nin topu kornere atma cabasi malum.

    bana simdi onceki maclardan orneklerle ayar vermeye calismayin lutfen. ben de goruyorum aykut'un kararsiz hallerini, ama bu sene turk kalecilerle devam dendiyse biraz da arkasinda durmamiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın