• 157
    sevgili hocam,

    git. zaten gitmezsen kovacalaklar seni. böylesi iki taraf için de daha iyi. sen barca'da xavi'lerle, iniesta'larla * çalıştın. burada sana ilk senenden mustafa sarp'ı verdiler. ilk sene bitti, bas bas bağırdın "transfer" diye. beceremediler. tekrar mustafa sarp var. bu ülkede küçücük bir kız annesine "yine mi bamya" diyebiliyor hocam. sen "yine mi mustafa" demiyorsun. sen bu ülke için fazla iyisin. sen harbiden galatasaray için fazlasın. bize erdoğan arıca'lar lazım hocam. bizim çağdaş futbol uygulayıcımız yılmaz vural. bizde dayaksız futbol olmaz. bir adama işini yaptırman için kulağından çekmen gerekiyor. bir fatih terim değilsin hocam sen. bizim sana uymamızı beklemek en büyük hatamızmış. nasıl ulaşacağız hocam sana, bizim futbolcularımız varoştan gelip, ailesini zengin etmek için futbolcu olan insanlar. kendilerini geliştirme istekleri yok ki onlarda. kapasiteleri de belirli bazılarının. bir barış'tan orta sahayı toparlamasını isteyemezsin. bir aykut yan topa çıkamaz mesela.

    yazık edersin kariyerine hocam. en azından "yönetim dediklerimi yapmadı" dersen hak verirler sana. yalan da değil hem. ağustos bitiyor hala transfer yok. zaten sana 5-10 yıl vereceklerini düşünmüyorum. yani "biz ileriye hazırlanıyoruz" falan da diyemem. koskoca kulübün scout ekibi 2010'da kuruluyor.

    dediğim gibi hocam, git artık. senin burada yapabileceklerin bu kadar. sorun sende değil bizde. bundan sonra da artık barca'ya mı dönersin, hollanda milli takımını mı çalıştırırsın onu bilemem. tek bildiğim, burada verilenden daha fazla değeri orada göreceğindir. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın