• 281
    yeni sezonda muhtemel onbir'i

    ---------------------------casillas----------------------------

    ramos-----------carvalho---------pepe------------arbeola

    ------------------xabi alonso-------khedira-----------------

    ronaldo-------------mesut özil(kaka)-------------di maria

    ---------------------------higuain------------------------------

    şeklinde olur. elbette ronaldo her zaman ki gibi sağdan forvete yakınsayarak oynar, zaman zaman sola filanda geçer. kadronun geri kalanında yeni sakatlanan raul albiol, marcelo, granero, pedro leon, canales, benzema ve kaka iyileşince mesut rotasyonda şans bulan isimler olurlar. mesut'u kaka'nın ilk yarıyı kapatmış olmasından dolayı onbire yazdım. ayrıca madrid ekibi van der vaart, gago, lass diarra ve mamadou diarra gibi oyuncularla yollarını ayıracak.

    eh işte. sol beke gerekli tavkiye yapılamadı. özil parlarsa mourinho'nun sistemi içerisinde parlar, ne bir sneijder, ne de bir kaka potansiyeli görüyorum kendisinde. khedira fena bir oyuncu değil ve mourinho'nun sisteminde onunda iş yapmasını bekliyorum, ama lass'tan çok mu fazlası var, şüpheliyim. di maria ve carvalho her koşulda iş yaparlar diye tahmin ediyorum. canales'ten süpriz çıkış bekliyorum.

    yeni sezonu la liga'da yine 2. kapatırlar. şampiyonlar liginde mourinho'nun takımının ne yapacağı belli olmaz, lakin ben ilk sezonunda ciddi başarı beklemiyorum. tahammülsüz davranmaz, ligde şampiyon yaptığı halde capello'ya yaptıkları gibi "top oynatmıyorsun." diyip jose'ye yol vermezlerse, 2. sezondan itibaren ciddi başarılar gelebilir diye düşünüyorum, objektif yorumum budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın