2008-09 Türkiye Basketbol Süper Ligi 13.Hafta Maçı
19:00 Ayhan Şahenk Spor Salonu
78 - 62
  • 55
    en azından bir özürü çok görmemişler bizlere resmi sitede, ancak metinde sanki kapılar geç açılmış da insanlar geç de olsa içeri alınmış gibi bir anlam var. oysa zaten salon doluymuş kapılar açılmadığında, belki de bedavacı zihniyet bir önceki maçta yerlerini almıştı. oraya çocuğuyla sevgilisiyle gelen insanların yaşadığı çileyi, sadece fenere sövmek için gelenlerin baş tacı edilmesini nasıl talafi edebilirler bilmiyorum. basketbol seyircisi asıl onlardır, ve bu insanları o salona tekrar getirmek de o kadar zor ki dün olanlardan sonra.
    umarım salı günü de o salon dolar da ben de utanırım "fenerbahçeye sövmeye gelenler" ibaresinden. bırakın salı gününü sadece telekom maçında bile dolsun o salon dünkü gibi yeter bu takıma.

    ------------------------------alıntı------------------------------------

    04.01.2009 11:42

    teşekkür ve özür

    dün akşam oynanan galatasaray cafe crown- fenerbahçe ülker karşılaşmasında, salonu tıklım tıklım doldurarak verdikleri müthiş destekle galibiyette büyük pay sahibi olan büyük galatasaray taraftarına teşekkür ediyoruz.

    ancak dün akşam karşılaşmaya girişte ne yazık ki büyük sorunlar yaşanmıştır. bu nedenle birçok galatasaraylı maç başladıktan sonra dışarda kalmış ve bu durum tepkilere neden olmuştur.

    salon kapılarının geç açılması, darüşşafaka ayhan şahenk spor salonu'nda derbi karşılaşmasından hemen önce efes pilsen-kepez belediye karşılaşmasının oynanmasından kaynaklanmaktadır.

    ancak yaşanan bu durum nedeniyle büyük galatasaray taraftarından özür dileriz.

    takımımızın gerek eurochallenge kupası'ndaki önemli dexia mons ve kahimik yuzhny takımları, gerekse ligdeki ilk yarı sıralaması açısından önem taşıyan türk telekom karşılaşmalarında, dün olduğu gibi taraftarımızın desteğini devam ettirmesini bekliyoruz.

    galatasaray spor kulübü

    ------------------------------alıntı------------------------------------

App Store'dan indirin Google Play'den alın