• 7
    endüstüriyel futbolun tarafımıza hediyesi olan çakma taraftar süzme seyircidir.

    hınçal abi'nin "futbol bir gösteri olayı bik bik bik" diye ısrarlı çabaları sonucunda hakimiyet kayıtsız şartsız kü"çük" burjuvazinindir şiarı ile saldırıya geçip tribünlerimizi işgal etmeye çalışmaktalar.

    eskiden yoktu bunlar. arada sırada arkadaşlarına takılıp gelen bir iki kişiyi de "kak lan kalk" diye tekmeleyerek kaldırırlardı. zaten tribünlerde koltuk filan yoktu. her taraf taştı. soğukta otursa cırcır olur bu tayfa. kombine denen karton parçası ile ortaya çıktılar.
    (bkz: biletler kombine oldu tribün ibne doldu)

    bunların yumuşak götleri rahat etsin diye güzelim taş setleri ağaçla kapladılar, tatmin olmadı herifler. ağaç sıralar götlerini acıttı. beyler rahat etsin diye bu sefer ağaç oturacakları da söküp yerine o iğrenç plastik koltukları dizdiler. defalarca kırdık, tekrar yaptılar.

    taş sıralar ağaçla kaplandığında şeref tribününü onlara teslim ettik (şimdiki numaralı tribün). zaten memnun değildik oradan. erkan-ı rical oradaydı ve bazılarımız bu nedenle o tribüne hiç girmiyorlardı bile. yetmedi heriflere. kalantorları oraya gitti, deste boyları aramıza karıştı. kapalıda bile çoğaldılar. renkli formaları ile baloya gelir gibi ali sami yen'e gelerek her maç sağımda solumda hayıflanıp duruyorlar, "offf ne zaman bitecek bu çile, ben insan gibi oturup maç seyretmek istiyorum şekerim" diye. tayfa'dan yüz bulsalar hemen serecekler kıçlarını plastik koltuklara.

    şimdi aslantepe resimlerinde pufidik koltukları görünce ağzının suyu akmıştır hepsinin. yemezler. boşuna heveslenmeyin rahat oturtmayacağız sizleri o koltuklarda.

    dikkat: yukarıdaki yazı ters voledir. ben son pembe forma'yı görünce savaşı sizin kazandığınızı fark ettim. büyük ihtimalle aslantepede tasfiye olanlar biz kenar mahalle çocukları olacak. sizlerde rengarenk formalarınızla o yumuşak kıçlarınızı pufidik koltuklarınıza serip maç seyredeceksiniz.

    direnebilirmiyiz? bilmiyorum. kenar mahallenin çocukları olarak süreç içerisinde birbirimize düştük ve çoğumuz tasfiye oldu ama bizimki kardeş kavgası. yarın ne yapacağımız belli olmaz. siz yine de pek rahat uyumayın.

    son olarak;
    puantiyeli fırfırlı ve dantelli formaya karşı inadına metin oktay parçalısı

    edit: bir de;
    (bkz: tt arena nin koltuklarini kiracak ilk kisi/@zizonkovac)
App Store'dan indirin Google Play'den alın