• 4093
    ''ben özellikle bu sene yönetimin amacını cidden anlamış değilim.şimdi ;

    1-senin kaleci sorunun var bu bariz bir şekilde gözüküyor.sezona en az 1 tane iyi kaleciyle başlaman gerek.ezeli rakibin fenerbahçe bile elinde ligin en iyi yerli kalecisine sahipken kaleye diğer en iyi yerli kalecilerden birini getiriyor.sen ise geçen senenin 2. ve 3.kalecileriyle devam ediyorsun.sonuç fiyasko...

    2-sen sağbekte sabri'nin takımda tek alternatifi olan uğur'u satıyorsun ve yerine sağbek olmayan ali turan'ı alıyorsun.sonuç fiyasko..

    3-senin lucas neill'ın yanına sağlam ve yırtıcı bir stoper alman lazım.sen hala çürük adamlarla servet'lerle gökhan'larla devam ediyorsun.sonuç fiyasko...

    4-senin önliberoya alternatifleri kesinlikle artırman gerek gidip en iyi ön liberonu mehmet topal'ı satıyorsun.yerine aldığım adam topal'dan çok artısı olan bir adam da değil.zaten hazır da değil.sonuç fiyasko..

    5-senin oyunkurucu mevkisinde ileri-geri oynayabilecek bir adama bariz ihtiyacın var,sadece bu yıl değil yıllardır buna çözüm bulamıyorsun.sonuç fiyasko..

    6-senin ileride baros'un alternatifi olabilecek zaman zaman yanında oynatabileceğin sen gidip buca'dan mehmet batdal'ı alıyorsun.baros yokken onu oynatmıyor kewell'dan forvet yaratmaya çalışıyorsun.sonuç fiyasko..

    7-sen yıllardır ihtiyacın olan bölgelere transfer yapacakken sorunsuz bölgelerdeki oyuncuları satıp (keita,uğur uçar vs.) yerine transfer yapıyorsan esas sorunlu bölgelere transfer yapacak paran ve vaktin kalmaz.sonra çıkarsın "galatasaray'da transfer bitmez" deyip taraftarını kandırırsın.bir kere de bitsin be şu transfer zamanında.bir kere de transferleri tamamlanmış iyi bir hazırlık ve kaynaşma dönemi geçirsin şu takım birde öyle izleyelim yahu.

    ama hayır.illa bir şamar yiyeceksin,illa bir yenilgi alacaksın o zaman anlayacaksın transfere ihtiyacın olduğunu.yazık''..

    jbcimbom.blogspot.com

    (bkz: adam ne yazık ki haklı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın